Semester

God morgon! Hög frånvaro, men i den här familjen har vi just nu semester. ♥ Maken har varit hemma i en vecka och ska vara hemma i 4 veckor till, vilket känns helt fantastiskt! Vi har inga större planer under semestern, utan kommer ta dagarna som de kommer. Förra veckan bjöd på bad, bad och så lite bad till. :) Vi konstaterade att det är första sommaren som vi verkligen tagit oss iväg till olika badplatser och bara njutit sedan Noah föddes. Antingen ha rdet varit dåligt väder eller så har vi varit "sjuka" (som 2010, då Noah brände sig på grillen vår  andra semesterdag och vi fick åka till sjukhuset varannan dag för att lägga om hans arm, i fyra veckor). I år hoppas vi på massa mys tillsammans och härliga utflykter. ♥
 
Idag blir det en sväng vid bassängerna för en massa bad. Noah tycker det är så himla roligt, likaså Charlie när vi väl sätter ner honom i babypoolen. Andra planer i veckan är ett besök på Liseberg tillsammans med vänner (barnfritt). De senaste två gångerna jag varit på Liseberg har jag varit gravid och inte kunnat åka någonting. Det ska bli jättekul och se hur mycket jag vågar åka nu. ;)
 
Men första ska det bli massor av bad med familjen. Jag hoppas att ni haft ett par toppen veckor och att ni får en toppenstart på veckan!
 
*kram kram*

Sol & snuva

God morgon! Här har det varit tomt några dagar. Har åkt på en dunderförkylning, så bloggen prioriteras inte, utan all energi som finns går till mina barn. ♥ Men vi har ju inte direkt varit lugna de senaste dagarna. 
Lördagen bjöd på barnteater, bassängbad och grillning till Sommarkyrsset. I söndags var vi på konfirmation för min kusin hela dagen. Det var nog en av de roligaste konfirmationerna jag varit på. :) Igår myste vi först hemma, för att sedan åka iväg till Skövde och uträtta några ärenden tillsammans med min mamma. Avslutade kvällen i solen, samtidigt som vi njöt av att se Örnarna vinna toppstriden i speedway. :)
 
Idag har vi lite att göra också. Jag ska få lyxig egentid på Salong Vackra Du och njuta av en lunch tillsammans med mina fina vänner Martina och Johanna. I eftermiddag ska vi få se resultatet efter vår fotografering med Charlie i torsdags. Jag är så himla spänd och nyfiken på hur fina bilderna har blivit. :)
Ikväll ska jag bara vara och njuta av sommaren. Kanske det blir lite grillning. Det vore ju mysigt nu när vi har sådant härligt sommarväder.
 
Hoppas att ni får en fin tisdag!
 
*kram kram*

Toppen dag!

Vilken dag! Först en sväng på stan, som bjöd på barnteater, shopping och avslutades med lunch.
Nu har vi landat vid bassängerna och medans grabbarna roar sig/sover så njuter jag i solstolen med min bok.
Underbar dag!

*kram kram*