Mitt 2010 ♥


Startade året med att fira vår lille prins 2 årsdag!

I mars köpte vi vårt hus och började renovera övervåningen.

Mitt i renoveringen åkte jag med mamma, syster och mormor till London på en weekend med god mat och en hel del shopping. =)

Årets höjdpunkt var vårt överraskningsbröllop den 3 juli.


I år fyllde jag även 25 och av min underbara syster fick jag en resa till Stockholm.

Vi har varit med om många härliga minnen det här året och jag vill bara tacka alla som är trogna och läser min blogg. Imorgon är det ett nytt år och nya utmaningar att ta sig an.

*kram kram*

Årets sista dag

Det blev en tidig morgon idag. Eller tidig och tidig, jag gick upp vid 8. =) Noah han sover fortfarande, men det är snart dags att att göra sig redo för en sväng ner till stan, så vi får nog ta och väcka honom. =)

Ikväll ska vi fira in det nya året med fina vänner, men innan dess tänker jag summera året som gott och visa dagens outfit (kvällens med andra ord *ler*).

Men nu är det dags att fixa sig. Vad har ni för planer för kvällen?


*kram kram*

Paus


Jag och mitt ♥.


Det har blivit en bloggpaus. Lite ofrivillig typ, fast samtidigt har det saknats inspiration. Men nu känner jag mig på G igen, så ska försöka att bjuda på lite bättre bloggning.

Idag är det dock jobb som gäller. Och inte "vanligt jobb" utan inventering. Men det kommer nog gå jättebra. =) Ikväll ska jag, syster och mamma gå på bio. Änglagård 3 ska vi se och det ska bli mysigt med en stund bara vi 3. ♥

Men nu får det bli frukost, innan min farmor kommer och är barnvakt. Vad gör ni idag?

*kram kram*