På fötterna


Nu när snart dagis och hösten är på g igen (det är bara 1 och ½ vecka kvar tills Noah skall skolas in på nya dagisavdelningen. Vart har tiden tagit vägen?). Behöver satsa på ett par ordentliga skor. Han fick jätte fina skor av mormor i helgen (kanske hinner visa dem senare idag), men tror att ett par mörka skor vore bra också. Dessa från Kavat är snygga och enkla, vind och vattenavstötande, perfekt till dagis och hösten helt enkelt. =)

*kram kram*


Bild lånad med tillåtelse av Brandos

TGIF


Prinsen blev jätteglad i söndags när han fick lite presenter efter vår Stockholmsresa. Han fick en skruvdragare (vill ju vara som pappa), en söt radiostyd lastbil och ett pussel. =)

Fy fasen vad jag har sovit dåligt de sista nätterna. Så tröttheten börjar kännas i kroppen. Men det är ju sista arbetsdagen för den här veckan och nu jobbar jag inte förens nästa torsdag igen. Vi har inget inplanerat i helgen, men det kan vara skönt det med. Jag hoppas på att jag ska kunna sova lite bättre i natt.

Nä, nu ska jag kika mailen och så, innan jag hoppar in i bilen igen och tar tag i dagens arbete.

Vad har ni för planer idag?

*kram kram*

Helt slut

Ojojoj vad jag är sliten idag. Så jag ska ta och lägga mig nu. Imorgon är det sista arbetsdagen för den här omgången. Sedan blir det helg och ledigt i fem dagar. Ni får utsäkta min frånvaro, men det har varit mycket på jobbet i två dagar nu, så hjärnkontoret orkar inte riktigt med. Ska försöka bättra mig i helgen och nästa vecka.

Sov gott!