Onsdag

Lång dag! Gick upp kvart i sex i morse och började jobba kvart i sju. Slutade kl 14 och åkte ner till stan för att uträtta några ärenden. Hade så ont i mina ben efter dagen på jobbet, så det var bara att åka hem och vila dem om jag skulle orka gå på hockey.

Låg i sängen i två timmar och det var riktigt skönt. Så jag orkade ta mig till hockeyn. var en annan glädje där idag. Även om de förlorade var de bra. Gillade de jag såg skarpt och nu ska man bara stötta dem som stannar efter allt.

Nä, sängen ropar. Ska upp tidigt imorgon med och tvätta, plugga, träna, simmar, sola. Det är det jag har planerat hittills!

*kram kram*

Dagens outfit

Dagens outfit

Ja, nu har nästan hela tisdagen gått. Har hunnit plugga, njutit i solariet och tagit en fika med E. Varit hemma hos mamma och pappa och hjälpt min syster lite med matten. Hon har prov imorgon. Kommer säkert gå bra.

Dagens outfit har varit:

Svart linne, H&M
Grå lång tröja, Lindex
Svarta tights, Vero Moda
Grå knästrumpor, H&M
Röd och vit prickig scarf, Ellos.

Nu ska jag fortsätta och kolla på Grey´s.

*kram kram*

Mina beställningar

Mina beställningar

Idag kom mina beställningar från H&M och Ellos. H&M hade jag beställt två vanliga t-shirts, v-ringade, en svart och en vit som satt bra. Från Ellos hade jag ju beställt den vita toppen till höger (som jag redan har en i svart) och den svart a-linje formade toppen + den röd scarfen med vita prickar. Allt blev jätte bra!

*kram kram*