Zelected by Houze

 Som jag skrev i måndags, så händer det en del för mig i höst. Jag har blivit inspiratör för Zelected by Houze. Jag har länge känt att jag behöver en förändring och lite nya utmaning, så när detta dök upp kunde jag inte låta bli att söka. :) Har för några år sedan varit på/ haft visning för ZbH och jag älskar deras produkter. ❤ Så i höst skall ni få följa med och se hur jag fixar olika hem och stilar med inredning för alla smaker.
Dessutom kommer ni kunna hitta produkterna via min webshop (<-- länk. Ang koden 9787). Men innan säljstarten drar igång den 23/8 skall ni får lite smakprov på vad som finns. 😍
 
 Keramikserie Da Vinci i Rosa & Ljusgrå.
 
Serveringsvagn Martini
 
 Skärbräda Chevré i trä och mässing
 
 Serveringsset med skifferbricka Luxury Kitchen.
 
Som sagt detta är bara några smakprov och inom kort kommer ni kunna följa med på visningar, öppet hus, samt hemifrån mig. Hoppas att ni kommer tycka det är lika spännande som jag. :)
 
Kram Camilla

Back on track

Heeej!
Tillbaka i vardagen. Har lagt bloggen helt åt sidan under sommaren. Sedan har ju vädret inte direkt bidragit till dagar inomhus. ;) Men lovar att uppdatera er om vår fantastiska semster/sommar.
 
Så idag är en ny milstolpe för vår minsting. Han ska ÄNTLIGEN börja på fritids! Som han har längtat. Han var nog inte alls lika känslomässig som sin mamma. C är verkligen redo för att ta steget upp till de större barnen.
Sista lämningen på förskolan i fredags.
Vår lilla buse! ❤
 
I lördags när U och N var iväg på fotbollscup, så hade jag och C en riktigt mamma/son dag. Vi lunchade på stans mysigaste fik, shoppade ny skolväska och njöt av egentid tillsammans.
 
 
Nu skall vi se om han är lika förväntansfull denna morgon. Ser att klockan rusat och det är dags för frukost. N skall iväg på fotbollsläger och behöver ladda upp med mycket energi.
 
Jag hoppas att frånvaron här skall bli lägre. Har en hel del spännande pågång i höst och kommer snart dela med mig om det. 
 
Tills dess får ni ha en toppen dag!
Kram Camilla