Söndagsfilm

image826

Ikväll på TV3 visas filmen Och så kom Polly... Har länge viljat se den, så ikväll passar mig utmärkt. Får se vad övriga medlemmar i familjen säger.
Men just nu måste jag göra något åt mitt sug. Ska nog ta och göra mig en fruktsallad eller något liknande för att stilla mitt sötsug och det allmänna suget!

*kram kram*

Söndag kväll

Sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på att mamma ska komma hem från Milano. Pratade precis med henne i telefon och de hade missat första tåget hem från Göteborg pga att mammas väska inte hade varit med på planet. Väskan är kvar i Amsterdam. Så nu är hon inte hemma förens efter kl 21:00. Å vi som ska äta gott ikväll. Börjar redan bli jätte hungrig. Sitter här och mumsar på Mariekex. INTE BRA!

Dopet var annars bra. Gick snabbt. Själv dopgudstjänsten vara över på mindre än 30 min. Astrid sov igenom hela akten. =) Hemma hos dem blev det mat och fika och sedan presentöppning. Från oss fick hon en ram där hon ska göra ett hand/fot avtryck i lera och rama in + sätta in ett kort på sig själv bredvid. Hon fick en sådan även från några andra, men dock inte lika dan. Har sagt att de kan byta om de vill, men tror inte att de ville det.

Nä, ska ta och hitta på något nu innan jag får spelet här. Är verkligen jätte hungrig!

*kram kram*

Mormor är en ängel

När man inte har mamma hemma och fråga om råd, kan jag alltid ringa till mormor. Så nu är kortet äntligen färdig skrivet. =)

Dags att göra sig iordning och åka iväg till kyrkan!

*kram kram*