Organic Cotton

Bilder lånade med tillåtelse av Lindex


Spanade igår in massa härliga nyheter i organic cotton till min lille prins. Allt i sailor tema. Jag är så sugen på att köpa allt till honom. Han skulle bli så fin i allt. :)

*kram kram*

Lovely


One Shoulder Draped Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

I sommar ska vi på bröllop. ♥ Något jag ser fram emot. Och det är ett sådant tillfälle man vill klä upp sig. Sedan vi fick inbjudan har jag spanat på olika klänningar som jag tycker skulle passa. Den senaste jag har blivit förälskad i är den här från NELLY.COM . Så otroligt vacker är den. Vill HA HA HA!!!

*kram kram*

Från Mio


Vilken mysig eftermiddag vi har haft. Tog med syster ner till stan för att möta upp Ellie för en fika. Passade även på att köpa lite nya trosor och tights till volleybollen. Efter 16 gjorde älsklingen oss sällskap på fiket och vi drog sedan vidare till Mio för att spana lite. Och det fick följa med endel hem. Lite kan ni skymta i påsen, men vad det blev mer, får ni se en annan dag. ;)

Nu är det strax nattning av Noah. Det är min tur idag och jag har planerat att kolla på Top Model, så nattning blir det inom 15 min. Imorgon är det åter igen vardag och jag börjar en ny arbetsvecka. Men jag längtar, så det gör inte så mycket. :)

*kram kram*