Träningsvärk

Hösten är på intåg, även om tempraturerna säger något annat. Vår fina stadspark börjar skitfta färg och jag har börjat att uppskatta mer och mer att strosa runt där.
Från min morgon promenad i morses. Bild över vår vackra hamn.♥
 
Skööna tisdag. Eller ja, så skön den kan bli med träningsvärk från h*vetet. :) I söndags tränade jag med PT för första gången. Var så himla nervös innan, men nu i efterhand något av det roligaste jag gjort. Han skall hjälpa mig att komma igång med träningen, samt gå ner i vikt. Jag har fastnat lite och kände att jag nu behövde en kikstart i höst. För att inte vara allt för stel på jobbet (är iofs det ändå, kunder har frågat mig om jag har skadat mig) så har jag både igår och idag varit ute och gått när jag lämnat barnen på förskolan/skolan. En runda på ca 6 km har det blivit och jag har njutit av vår vackra stad. Jag är otroligt hemmakär och jag försöka att ta tillvara så mycket det bara går av vår miljö innan hösten kommer med regn och rusk. Nu kommer jag börjar kl 8 de närmaste dagarna på jobbet, så då blir det inga morgonpromenader. Får försöka komma ut ändå efter jobbet istället, även om jag själv tycker det är mycket svårarer och en tid jag helst vill spendera med mina grabbar. 
 
Oj, nu rusar klockan. Dags att återgå till jobbet. Hoppas ni får en fortsatt fin dag!
 
Kram Camilla

Underbara söndag

Från gårdagens sammandrag. Sista för säsongen och N och hans kompisar var så himla duktiga!
 
Vilken bra start jag haft på den här söndagen. Myst själv i soffan, njutit av en lång frukost med mina grabbar. Plockat iordning och slängt in tvätt. Alldeles strax bär det av på föräldramöte på innebandyn, medans mina grabbar är hos mormor och morfar och hjälper till med deras altanbygge. ♥
 
I eftermiddag ska jag ladda energi med mina små grabbar. Köra lite pokémon go, samla kottar och ekollon till små diy som jag vill göra nu i höst/vinter. Njuta av en härlig höstdag.
 
Men oj, nu rusar klockan, så dags att slänga sig iväg. Hoppas ni får en fin söndag!
 
Kram Camilla

TGIF

 Mina tre grabbar i en bandvagn på Speed Art Design för 2 helger sedan. ♥
 
Vilken sensommar vecka vi har haft. Tempraturer upp mot 30 grader. Inte för att vara sådan, men värmen har varit lite av ett problem på jobbet. 30 grader i en butik, utan någon luftkonditionering, ja ni hör ju säkert själva hur jobbigt det är. :) Idag avslutas ett stort ombyggnadsprojekt på jobbet. Min lilla hörna: Lek & Lär. Det är i denna hörna vi har allt pyssel + leksaker och spel. Jag brinner ju lite extra för denna avdelning, då jag ÄLSKAR att pyssla. Inspirationstaket skall bara uppdateras, sen är hela avdelningen klar! :) Finns det tid och ork kommer jag pyssla en hel del i helgen.
Men först och främst vill jag bara mysa med mina grabbar. Det har varit en tuff vecka rent personligt och då vill jag bara ladda om med de tre bästa jag har. Morgondagen bjuder på fotbollssammandrag, sedan får vi nog ta helgen som den kommer. Att ta en pokemon runda och njuta av solen tycker jag låter som en väldigt bra kombo. :)
 
Nä, nu kallar jobbet igen. Hoppas att ni får en fin start på helgen!
 
Kram Camilla