ETT STORT TACK!

 
Jag vill tacka alla som har köpt armband av mig och som har bidragit till min insamling till Rosa Bandet. Det har totalt blivit 55 armband, vilket har givit 1110 kr till cancerfonden. Det värmer mitt hjärta att så många har varit intresserade! ♥
 
TUSEN TUSEN TACK!!! ♥ ♥ ♥

Torsdag

Mitt älskade ♥. 

Brrr... Vilken höstdag vi har idag. Halvligger i soffan och myser under en filt medans Charlie ligger och sover i andra ändan av soffan. ♥ Jag känner mig sliten idag med, men det hela beror garanterat för alla spänningar jag hade i kroppen i morse när vi var på barnmedicin med Noah. Han är på utredning för barnfetma. Detta är så himla känsligt för mig och jag känner mig inte alls insatt i det, då jag inte anser att han är fet. Men det är ju bra att de tar saker och ting på allvar, så man kan få hjälp innan det blir förstora problem. Nästa gång blir det barnmedicin i Skövde
 
Resten av dagen tänker jag inte göra något, bara vara med barnen och hitta på mysiga saker tillsammans. Vad får vi se. :)
 
*kram kram*

Trött mamma

God middag! Här har ni en sliten mamma, med härlig träningsvärk. :) Var iväg och tränade volleyboll igår och fick den glada överraskningen att igår var det fys. Det känns rätt bra i benen idag. Men skönt att veta att man lever. ;)
 
I övrigt att vi haft en lite stökig natt och den gör sig påmind just nu. Är verkligen supertrött och ligger nu på soffan och tar igen mig, medans Charlie ligger i vagnen och sover efter vår lilla promenad.
 
Dagen bjuder på lugn och ro och ikväll blir det Greys Anatomy mys tillsammans med Jennie. ♥
 
*kram kram*