Fullspäckad start på sommarlovet

Godmorgon!
Förstår inte hur tiden kan rusa iväg så snabbt. Förra veckan bjöd på massor av aktiviteter och jag kan inte annat än säga att jag är lite sliten. De kommande två veckorna är också fullspäckade, så får försöka att varvar ner mellan varven och inte stressa upp mig. :) Ibland lättare sagt än gjort.
 
Vad har hänt den senaste veckan? Jag har gått och blivit ett år äldre. I onsdag fyllde jag 33 år och det firade jag med familjen. De gav mig flera fina presenter.
 
Skorna var tyvärr försmå, så skickade tillbaka dem och beställde en stl större (insåg nu när ja kollade på bilder jag tagit på mina presenter att jag beställde hem fel par skor, men är nöjd ändå *ler*). Älskar böcker och det är min avkoppling under stressade perioder. Ligga ute på altanen med en bra bok är fantastiskt! Den ena har jag redan läst ut, ska försöka att hålla mig från den andra boken, så jag har något att läga på semestern. :)
 
I torsdag hade vi skolavslutning. Min stora kille börjar mellanstadiet i höst, medans lillebror börjar lågstadiet. Hur kan de växa så snabbt och bli så stora, medans jag själv inte åldras någonting. ;)
 
Helgen som passerade bjöd på fotbollscup. Grabbarna kämpade på bra i dagarna två och efter en regnig söndag var de mer än nöjda med att få medaljer.
 
Denna vecka är det simskola och fotboll som gäller innan vi firar midsommar med vänner. Hoppas hinna titta in lite fler gånger en den gångna veckan.
 
Kram Camilla

Godmorgon tisdag

Förstår inte hur trött jag har varit den senaste tiden. Beror säkert på min allergi mot gräs. Vaknar upp svullen i ögon och näsa varje morgon, vilket inte är någon vidare hit. Men med rätt mediciner skall jag nog klara av denna sommar också. :)
 
Skolavslutningsvecka här i Mariestad. Igår var ända dagen den här veckan vi inte har något inbokat. Ska bli sååå skönt med semester framöver, bara vara och mysa med hela familjen.
Veckans planer är följande:
Tisdag → N fotbollsmatch
Onsdag → N fotbollsträning, C avslutningspicknick med förskolan, jag fyller år
Torsdag → Skolavslutning
Fredag → Kalas för släkten
Lördag → N fotbollscup
Söndag → N fotbollscup, C fotbollsträning, Kalas för lilla E
 
Ja, ni ser att det är mycket just nu. Men om 13 dagar går vi på semester. Och då skall vi vila upp oss inför höstens utmaningar.
 
Hoppas att ni får en fin tisdag, för nu är det dags för mig att åka till jobbet.
 
Kram Camilla

Fasligt tempo

(null)

Det har gått två veckor sedan sist, men det känns ändå som igår. Dagarna & veckorna har ett fasligt tempo och det är inte många stunder som är lugna.

Efter säljkonferens i Trollhättan hade jag och familjen en liten miniweekend hos bästa kompisarna i Uddevalla. God mat, bad i havet och massor av mys summerar den helgen. 💕
(null)

(null)

(null)

Tyvärr när vi kommer hem på söndagkväll upptäcker vi att fjärrvärmecentralen har stått och läckt vatten där vi har kontoret, så det stod massa vatten på golvet. Så där har vi nu fått köra med avfuktare och rensa rummet på möbler och vissa vattenskadade grejer.

Just i skrivande stund sitter vi i bilen påväg till Örebro för att kolla på utemöbler till altanen. Fick ett infall för 3 veckor sedan och sålde alla våra utemöbler. 😂 Så det är på tiden att vi hittar några nya. Håll tummarna!

Hoppas att ni haft det bra och att ni får en fin nationaldag!

Kram Camilla