Navy dress

När jag var på stan nu i eftermiddag pillade jag lite på den härklänningen. Den vår så vacker och fräsch. Verkligen en klänning jag skulle vilja bära i sommar. Priset 299 kr är helt ok och nu håller jag bara tummarna att den finns kvar när jag har fått lite extra pengar. =)

*kram kram*


Bild lånad med tillåtelse avLindex

Fräscht

Så, nu är allt färdig städat. Känns så himla skönt. Jag ska snabbt ta mig ner i källaren och slänga de sista kläderna i torktumlaren och sedan bege mig för att hämta Noah. Sedan blir det en sväng på stan innan vi tar oss hem.

Bilder på vårt nu rena och fräscha hem kommer ikväll. =)

*kram kram*

På G

Skäms lite över att visa hur stökigt vi har det hemma just nu. Men skall åtgärda det idag och i eftermiddag får det nog bli att inhandla lite blommor och göra det lite vårfräscht här hemma.

Så, då har jag lämnat Noah på dagis och slängt in första maskinen med tvätt. Hinner nog tyvärr bara med två maskiner nu på förmiddagen. Kanske kan fortsätta ikväll. =)
Ska alldeles strax ta tag i vår såååå stökiga hem. Vill få det vårfräscht, så det ska det bli. Urban får ta och tvätta fönstren någon annan dag. Ska försöka och komma ihåg efter bilderna också, så ni får se att vi kan ha ett rent och fint hem också. =)

*kram kram*