Nytt år nästa

Nytt år nästa

Då var det dags för årets sista kväll. Den ska vi fira tillsammans med L & M och C & M. Blir tre rätters och raketer. Ska bli riktigt trevligt.

Min outfit för kvällen är:

Svart klänning med guldskärp i midjan, från Vero Moda
Guldglittrig kofta, Gina Tricot
Leggings
Svarta lackpumps

Var o lockade till håret hos kusinerna förut. Något jag ska investera i, en sådan vågtång som de har.

 Önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!!

Lördag

Varit på stan en sväng. Skulle köpa biljetter till Göte kanal på nyårsdagen till hela familjen med respektive, men det var tyvärr stängt. gick en snabbis på stan och inhandlade styling till håret och två nagellack. Ett svart och ett... Hmmm... beiget?! Underlig färg, men kommer bli bra sen.

Har varit en sväng hos C och K och fikat lite. Satt o pratade om allt som hänt nyss. K:s mage var jätte stor. Den lill* kommer ju om ca 3 veckor. Ska bli roligt när det blir tillökning. Det är ju fler som skall ha.

Annars då. Blir JVM snart. Sverige-Tyskland.

Tippade igår på hockeyn och jag VANN!! Första gången så ja är super nöjd. Men blev bara 200 kr. De är väl en rätt bra summa för att bara ha satsat 10 kr.

Nä, ska duka.
Bye bye!

Hockey

Har varit på IKEA nu på eftermiddagen. Fanns tyvärr inte allt vi skulle ha, men köpte oss iaf lite grejer. Nu kanske vi kan få ordning på de sista i lägenheten. Har ju bott här i två månader och behöver få ordning nu tycker jag! Nu är det ju inte så mycket att tänka på längre. Inte mer än skolan iaf.

Är hemma hos mina föräldrar nu och kollar på hockey. Modo-Färjestad. FBK ligger tyvärr under, men det är ju en hel period kvar, så de kan nog sluta bra till slut. Har ju tippat lite på de, så ja hoppas att de ska gå vägen!

Ha de bra!
Bye bye!