Detta måste förnyas

image1681

Efter att vi rensade ur våra garderober i heglen, så är det en hel del som behöver fyllas på. Nya underkläder är ett stort MÅSTE och vanliga enkla bastoppar med långärm likaså. Efter graviditeten så känns det som det är så mycket mer som behöver förnyas. Ett par nya jeans skulle lätta upp ordentligt. =)

Har ni rensat ur era garderober inför våren/ sommaren?

*kram kram*


Bilder: Från H&M, LaRedoute och Lindex

God morgon!

Börjar vänja mig med att gå upp mellan 5 och 6. Då hinner jag njuta av lite egentid och äta frukost innan Noah vaknar igen. Men idag har han inte somnat om än. JO, nu har han äntligen somnat. Han ligger här bredvid mig i sängen. Själv så kollar jag lite smått på Beverly Hills. Tänkte att jag skulle passa på och blogga lite nu innan jag skall ta tag i annat.

Ser ut som om det kommer bli bra väder idag, så en promenad kommer sitta fint sen. =)

Vad har ni för planer för dagen?

*kram kram*

Ett vårtecken =)

image1680

Förut när jag gick hem från mina kusiner vid halv 6, var det fortfarande ljust ute. På vägen så såg jag dessa snödroppar. Är inte det ett vårtecken! =)

Det är snart dags att byta ut vinterjackan mot vårjacka. Ska inte inhandla någon ny, då jag köpte mig två förra våren, som jag knappt har använt (förutom prakasen som jag använde flitigt i höstas då magen var stor).

Har ni också sett vårtecken?

*kram kram*


Bild: Privat