Fika

Sitter hos mamma och pappa just nu. Vi skall alldeles strax ta och fika lite, kladdkaka och grädde. Skövde gav ingenting tyvärr. Både Kvik och HTH var stängt. Blir att åka dit imorgon igen, för på söndag skall vi till IKEA och då blir det nog beställning av kök om inte de andra ha något bra att erbjuda.

Kvällen kommer att avslutas hemma i soffan med varma mackor och lite Ben & Jerry glass. Perfekt avslutninig på en ganska så inplanerad dag.

*kram kram*

Söndagens

Hahaha, efter att U har fått tagit ett antal bilder nu på morgonen gav jag själv upp och visar den här kassa bilden som dagens. Jag blir verkligen inte bra på kort. Men men, det är bara att öva. ;)

Skall bege mig till Martina nu och sedan till Skövde och idag försöka jag kombinera bekvämt med snyggt. Tunika från Kaffe, tröja och leggings från Vero Moda, heels från Ellos och klocka från Cocoo.

Bloggar mer i eftermiddag när vi har kommit hem!

*kram kram*

Nytt till NoahHar ju helt glömt av och visa lite fint vi fick hem i måndags som jag har beställt till NoahH&M. Efter rensning i hans garderob, så behövdes det uppdateras med lite nytt. Ett par beiga och blå baggybyxor, samt en t-shirt och en långärmad. Väntar fortfarande på en del annat jag har klickat hem, men det kommer nog. =) Får se om det kanske bli något mer i Skövde idag.

*kram kram*