Jag och Noah hade en riktig mysdag igår. Vi bakade, var ute och cyklade, lekte i lekparken och bara va. Sådana här dagar vill jag ha fler med min son.♥
Idag kallar dock jobbet igen. Blir fullt ös hela dagen och ikväll är det åter igen Mary Kay möte, så jag kommer inte kunna blogga mer idag. Men imorgon ska jag fösöka uppdatera lite bättre.
Vad har ni för planer den här veckan?
*kram kram*

Klänningar :)

Bild lånad med tillåtelse av NELLY.COM
Igår fick jag äntligen tummen ur och beställde hem några klänningar. Det vankas ju bröllop inom 3 veckor och lite andra festligheter. Klänningen på bilden är jag sugen på att ha till bröllopet, men vi får väl se om den passar. Beställde även hem en mintgrön klänning , samt ett rosa blommigt fodral . Blir spännande och se om någon av dem passar. :)
*kram kram*

Loppi.se

Jag har fått möjlighetenatt testa Loppi.se via Buzzador. Loppi.se är en köp och säljsajt som är inriktad för barnfamiljer. Här kan du sälja allt som hör till ett barn mellan 0-14 år. Själv har jag testat att annonsera ut lite barnkläder som Noah har växt ut. Att skapa annonsen var mycket smidigt och du kan välja mellan ett fast pris och auktion, med ett lägsta bud.

Ett smidigt och miljövänligt sätt att rensa ur barnensgarederober och leksaker. :)

Kika in här hos Loppi.se och börja testa.

*kram kram*