New week

God morgon! Så var det måndag igen. Trots sjukstugan i helgen, har den sprungit förbi. Noah vaknade upp för första gången sedan i fredags med en temp under 38°, så jag hoppas att vi har en feberfri kille hela dagen. 
 
Så vi har en inne dag idag. Jag har allt gjort en liten att-göra-lista:
 
Så, nu är det nog dags att ta tag i dagen. :) Hoppas att ni får en bra start på veckan!
 
*kram kram*

Sjukstuga

I fredags förvandlades min lille kille till Spiderman en snabbis inne på H&M. ♥
 
Min lilla kille är fortfarande sjuk, så här hemma har vi verkligen en soft dag. ♥ Jag har bakat bullar för första gången i mitt liv och de blev klart godkända av grabbarna. Vilken tur! :)
 
Den här söndagen kommer bli låång. Jag är redan trött och vi har ju fått en extra timme detta dygn, så jag antar att jag somnar väl innan kl 21. :)
 
Men först en massa mys med mina grabbar! Hoppas att ni haft en bra helg!
 
*kram kram*
 

Tidig lördagmorgon

God morgon! Här blev det en vääääldigt tidig morgon. Igår kväll fick Noah högfeber. Han har feberyrat bra mycket i natt och strax innan 5 vaknade han med värk i benen. Han är tyvärr inte det största fanet av alvedon, men tillslut blev det en och han somnade om snabbt. Jag själv hade vaknat till och lyckades inte somna om. Men jag får väl ta mig en förmiddags vila sen. :)
 
Istället blir det egentid i soffan och jag ska försöka få klart Noahs julkalender (och med det menar jag, bestämma alla "luckor" och sedan se vart jag kan köpa/fixa dem). Eftersom vi inte vet när bebisen behagar att komma ut och inte heller hur första tiden blir, känns det skönt att vara ute i god tid med julförberedelserna. Det är ju mindre än 2 månader kvar. ;)
 
Hoppas att ni får en bra lördag!
 
*kram kram*