Ny vecka = HELTID

God morgon! Sovit gott? Jag känner mig någorlunda utsövd, hoppas på bättre sömn natten som kommer.
Då var det alltså en ny vecka. Helgen sprang bara förbi, men vi han med en hel del. Den här veckan innebär att jag börjar jobba heltid. Dessutom har jag fyra dagar kvar i Lidköping innan jag börjar jobba i Mariestad. Det ska bli så himla skönt att slippa pendla nu när det är så mörkt ute. Kanske jag kan känna mig lite piggare.

På jobbet idag skall det skyltas om, så grabbarna slipper göra det när jag är borta. ;) Sedan har jag lite smågrejer som jag skall hinna göra klart den här veckan. Gillar inte att lämna oklara saker efter mig.

Men nu skall vi göra oss redo för att åka till dagis/jobbet. Vad ska ni göra idag?

*kram kram*

1:a advent

Redan första advent. Nu är det bara tre veckor kvar till jul och det är skrämmande vad tiden går fort. Igår var vi nere på julskyltningen i stan nästan hela dagen. Det var mysigt med gott fika, lite julklapps handlande och kompletteringar till adventsbelysningen. Kvällen avslutades med tacos hemma hos mamma och pappa. En perfekt mysig dag, precis vad jag behövde.

Om 30 min skall jag åka ner till stan med Sandra för att hitta nya kläder tills nästa fredags julbord. Så det är dags att göra sig redo. Men först skall jag göra iordning en lättare lunch, så Noah kan ta en tupplur i vagnen så han orkar med hockeyn i eftermiddag. Det är ju trots allt derby igen. =)

Men nu måste jag rusa. Vad gör ni 1:a advent?

*kram kram*

Stilrent men tufft

Kikade in Lindex nyheter och det första jag fick syn på var den här kavajen. Helt förälskad är vad jag blev och jag vill HA HA HA. Jag skulle matcha den med jeans/leggings, enkelt linne, halsband och klackar.

*kram kram*


Bild lånad med tillåtelse av Lindex