Sportlovs VAB

Torsdag vecka 7 och här har vi sportlov. Tyvärr har Noah legat sjuk sedan i helgen med feber och huvudvärk. Idag är han riktigt pigg och har varit feberfri hittills hela dagen. Vi håller verkligen tummarna att det är påväg åt rätt håll och att han ska få bli frisk snart!! Igår besökt vi VC och de kan inte säga vad det är. De har nu gjort grundliga undersökningar och tagit massor av prover, så vi får väl se. Troligen bara en ihärdig infektion som inte vill ge med sig. Tur i oturen att denna omgång inträffar på lovet, så han inte missar ytterliggare en vecka i skolan.
 
Dags att göra mig redo för några timmar på jobbet. Skall köra Noah till maken. Ikväll vill jag bara mysa ner mig med maken i soffan och kolla på någon film. Kanske fortsätta med ett nytt avsnitt av Gåsmamman. Känns som vi är sista ut att titta på denna serie. Men den är väldigt spännande, samtidigt som den är lite läskig. :)
 
Oj, vad tiden rusar. Dags att snygga till sig lite!
 
Kram Camilla
 
 

Läsning 2017

Ett av mina nyårslöften i år är att läsa mer böcker. Jag har redan läst ut tre böcker:
Nu har jag en lång lista med andra böcker jag vill läsa. En del nya och en del gamla. Ovan ser ni 4 nya pocket. 3 st av Denise Rudberg och så Fredrik Reinfeldts bok Halvvägs. De är de senaste inköpta böckerna. Under ligger Economista av Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius, samt Förvara smart - organisera ditt hem av Paulina Draganja. Utöver dessa vill jag även läsa:
 
Har ni tips på bra böcker får ni gärna ge mig tips. :)
 
Kram Camilla

Mitt i veckan!

God morgon!
Här sitter jag just nu med min frukostskål. Gymmet är avklarat och är nu nyduschad och påklädd, redo för en ny dag på jobbet. Bästa starten på dagen helt enkelt. :)
 
Idag är det eftermiddagsjobb som gäller. Jag har en lång to do-lista på jobbet och jag hoppas kunna beta av så många punkter som möjligt. Göra klart en ombyggnation, varor, lagerstädning m.m. Det finns alltid något att göra som butikssäljare. När jag kommer hem ikväll blir det mys med Charlie medans maken och Noah är på handbollsträning. Att få en lugn stund med ett av barnen är guldvärt och att sitta ner, läsa en bok, spela ett spel eller bara kolla på favorit tv-programmat som de själva får välja, det ger hög mysfaktor! Vi får se vad Charlie väljer ikväll.♥
 
Nä, dags att åka till jobbet. Hoppas att ni får en fin onsdag! 
 
Kram Camilla