Dags för fest


Nu ska jag ta och göra mig iordning och sedan blir det fest. Jag ska ju dock vara nykter, för att orka med morgon dagen. Skulle gärna ta på mig detta ikväll:

♥ Underbar röd klänning från Temperley London 
♥ High heels från Miss Sixty
♥ Svart clutch från Christian Lacroix
♥ Moi halsband

*kram kram*

Hjälp med design

Nu när hösten börjar kommer, känns det som om en makeover här på bloggen skulle behövas. Dessvärre har jag ingen tid själv, då flytt, skola och min prins tar mycket tid. Så nu frågar jag er? Är det någon som är duktig och skulle vilja hjälpa mig med min design. Har lite idéer i huvudet som jag gärna vill ha hjälp med att förverkliga.

Väldigt tacksam för hjälp!

*kram kram*

I höst


Igår satt jag och skrev min lista över hur garderoben skall se ut höst. En del behöver uppdateras (nästan allt, då jag minskat något i omfång) och en del har jag sedan tidigare. Så jag tänkte dela med mig av den till er. =)

Underkläder: Spets, neutralt

Detaljer: Spets, grovstickat, sött möter hårt, rutigt

Färger: Svart, grått, marin, vitt, lila/cerise

Väskor: Det blir nog en del stora väskor, för att få plats med så mycket som möjligt som behövs till Noah. Är jag barnlös blir det någon axelremsväska och vid festliga tillfällen en clutch (gärna någon i färg, lite i stil med den här från See by Chloé).

Skor: Som småbarnförälder behövs ju bekväm skor, så ett par sneakers skall inhandlas, samt ett par platta svarta eller bruna stövlar + La Redoutes ballerina. Men även high heels och kilklackar är något som kommer att finnas. 

Accessoarer: Skinnhandskar, sjal/scarf, mössa, armband och halsband, något snyggt skärp

Byxor: Mörka jeans (har ett par, men på gränsen till förstora), chinos, gärna ett par beiga och ett par marinblå/svart. Stumpbyxorna behöver uppdateras. Ett par marinblå strumpbyxor skulle sitta perfekt i höst. Sedan kommer de grovstickade koftorna att kombineras med ett par lackleggings.

Kjolar: Högmidja (behöver jag säga det?), älskar dem och är de mer figursydda så passar de perfekt. =)

Överdelar: Grovstickat, svart kavaj, enkla tees, fina bastoppar och skjortor.

Ytterkläder: Jag letar efter en höstjacka. Har ett hum om hur jag vill att den ska se ut, men inte köpt någon än. I vinter kommer jag variera mig med min svarta skepparkavaj och J.Lindeberg jacka.

Listan kommer garanterat att uppdateras.

Vad ska ni satsa på i höst?

*kram kram*