Ny rengöring

För ett par veckor sedan tog min rengöringsmjölk från Lancôme slut. Då pengarna var få, fick jag den här rengörings gelen, som även är kombinerad ansiktsvatten, från Yves Rocher. Eftersom jag har problemhy, är jag ganska feg när det gäller att prova nya krämer och sånt för ansiktet. Men denna har varit bra och det ännu mer positiva är ju att den är betydligt billigare än vad min förra från Lancôme är. =)

Vad använder du för rengöring till ansiktet?

*kram kram*


Bild: Yves Rocher

Fabulous


Dessa underbart snygga heelsen provade jag på Din sko i tisdags i Skövde. De var jätte sköna och skulle vara de ultimata festskorna för mig. Snygg till byxa som kjol. *drömmer* Kanske dags att ta och inhandla ett par riktiga festskor. =)

*kram kram*


Bild: Din sko

Love friday!

Så var det fredag igen. Vart tar tiden vägen? Dessutom är det november imorgon. Snart är det jul och sen är det ett nytt år och och Noah fyller 1 år. *gaaah* Känns helt sjukt när tiden går så fort.

Idag slutar Urban vid lunch. Blir lite extra helg då. =) Men först ska vi till öppnaförskolan. Efter lunch är en fika inplanerad mede Malin. Sen har vi inget mer inplanerat denna dag. Lite familjemys blir helt perfekt. =)

Vad har ni för planer för dagen?

*kram kram*